Šminkanje Banja Luka

Permanentna šminka ili trajni make-up namijenjen je osobama koje žele prikriti određene nedostatke na licu ili istaknuti neki dio lica, kao i osobama koje nemaju dovoljno vremena za redovno nanošenje šminke, a njihove životne situacije zahtijevaju konstantnu dotjeranost. Prirodni pigment se unosi posebno oblikovanim strojem, gotovo bezbolno, u epidermalni sloj kože, a tretman isključivo provodi naše stručno osoblje.

šminkanje-banja-luka

Studio Pink - Šminkanje Banja luka

Šminkanje Banja Luka

Profesionalno šminkanje Banja Luka u Studio Pink  prilagođava se svakoj osobi ponaosob. Ne samo prema konturi lica, njenim crtama i tipu kože. Mi volimo da šminka ima ličniji i osobeniji ton. Da prati vaše želje i karakter, ali i da se uklopi sa potrebama prilike za koju se šminkate.

I zato pre nego da krenemo sa šminkanjem, volimo da vas upoznamo, da saznamo za koji se događaj spremate, šta ćete obući ili obuti, koje ćete detalje nositi. Koje su vam omiljene boje u makeup-u i stilovi šminkanja. Da vas saslušamo i predložimo kako da najbolje realizujemo sliku vaše idealne šminke.

šminkanje-banja-luka

Rezervišite termin

Uljepšati nekoga je divno, a kad uljepšate nekoga trajno to je zaista predivno. Zadovoljan osmijeh klijenta je ono što nas pokreće