Šišanje Banja Luka

U frizerskom salonu STUDIO PINK nudimo žensko šišanje i savjete o šišanju i odabiru frizure. Vrlo je bitno da frizura koju ste odabrali prati oblik vaše glave, odnosno lica. Takođe, bitno je da frizura bude prilagođena vašim godinama i prilici za koju želite da se ošišate. Svakako smo tu, da vam damo pravi savjet i da vam pomognemo da se odlučite šta je nabolje za vas i kako bi vaša frizura imala savršen izgled.

Moda je promjenjiva, u svako godišnje doba to diktira nove oblike i tehnike izvedbe. Međutim, kako bi uvijek bili lijepi, važno je uzeti u obzir ne samo modne trendove, nego i osobine pojedinca.
Kratke ženske frizure podrazumijevaju dužinu kose do 15 cm. Dobro šišanje u kombinaciji sa frizurm koja je savršeno prilagođena za to daje nevjerojatan učinak. Na taj način učimo sve suptilnosti pravog izbora!

šišanje-banja-luka

Studio Pink - šišanje banja luka

Šišanje Banja Luka

Prednosti i nedostaci kratkih frizura Vremena kad je duga pletenica bila jedina ženska frizura, odavno nestala. Duga kosa, naravno, i danas izgleda atraktivna, ali kratka frizura može izgledati ne manje slatko. Barem jednom, svaka žena želi imati kratku šišanje. Naravno, kratke frizure su vrlo praktične, ali učimo o svojim ostalim prednostima, kao i mogućim nedostacima.
frizerski-salon

Rezervišite termin

Okruglo lice, Šišanje treba dati licu lagano izduženom obliku. Možete podići kosu na krunicu na štetu višeslojne frizure ili napraviti asimetričnu šišanje (nagnuti šiške ili razdvajanje, češljana kosa s jedne strane). Nije nepoželjno napraviti ravno razdvajanje ili češljati kosu unatrag.