Nadogradnja kose Banja Luka

Koristimo novu tehniku kako bi nadogradili kosu koja ne oštećuje Vašu prirodnu kosu, ne koriste se nikakvi silikoni i ostala pomagala. Postupak traje oko 4-5 sati uz uklapanje frizure. Korekcija se preporučuje u zavisnosti od rasta vaše kose na 3-4 mjeseca. Kada Vam se kosa nadogradi možete je normalno prati, šišati i fenirati. Nema nikakvih posebnih uslova za održavanje. Kosa je 100% prirodna i najčešće koristimo kosu koju smo mi lično otkupili od onih osoba koje ne žele dugu kosu.
nadigradnja-kose

Studio pink - Nadogradnja kose Banja Luka

Nadogradnja kose

Tehnika koja se koristi kako bi nadogradili kosu danas je rešenje za svaku ženu, koja ima problem sa gustinom i dužinom kose. Želja svake žene kod nas se pretvara u stvarnost. Samim tim što nadogradimo kosu za kratko vrijeme ispunjava se san svake žene, da bude lijepa, atraktivna, poželjna. Da svojom kosom pleni. Nova tehnika nadogradnje Radi se pomoću MIKRORINGOVA , prednost ove nadoradnje u odnosu na keratinsku nadogradnju je u tome što se može premještati odnosno raditi dopuna na 3 mjeseca i ne oštećuje kosu. Radimo sve vrste umetaka od šivane kose preko umetka na trakice
nadogradnja-kose-banja-luka

Rezervišite termin

Kada nadogradimo kosu kratka kosa postaje duga, rijetka postaje gusta, kosa izgleda lijepše, a žene postaju sigurnije u sebe.