Frizerski salon Banja Luka

U našem frizerskom salonu vam nudimo visokokvalitetne usluge uz vrhunsku njegu kose.

0
Godina iskustva

Jedan od vrhunskih profesionalnih frizerskih salona

Naš tim frizera ima godine iskustva u području frizerstva i konstantno se educiramo kako bismo vam mogli ponuditi najnovije trendove i tehnike. Uz našu stručnost, koristimo i visokokvalitetne proizvode kako bi vaša kosa izgledala sjajno i bila zdrava.

Uz klasične usluge šišanja, bojanja i stiliziranja, nudimo i specijalizirane usluge poput tretmana za kosu, keratinskih tretmana, trajne ondulacije te ekstenzije kose. Svakom klijentu pristupamo individualno, pa se tako trudimo ispuniti želje i potrebe svakog klijenta.

Naš frizerski salon je opremljen najmodernijim uređajima i pomagalima kako bismo vam omogućili ugodno iskustvo i savršen izgled vaše kose. Također, držimo se najviših standarda higijene i sterilizacije kako bi svaki klijent bio siguran i zaštićen.

Ako želite svjež i moderan izgled svoje kose, posjetite naš frizerski salon i prepustite se našem timu stručnjaka koji će se pobrinuti za vašu frizuru. Kontaktirajte nas danas i rezervirajte svoj termin!

Robna kuća Boska

Prvi sprat, Banja Luka

Pozovite

387 66 877 708

our facilities

Savršene frizure

Postoje mnoge moderne ženske frizure, a koja će vam najbolje odgovarati ovisi o vašem obliku lica, teksturi kose i osobnom stilu.

"Djevojka koja me radila je madjionicar. Kosa je perfektna.."
Blizu kaffe
Internet
Parking
Udoban salon
0 +
Godina iskustva
0 +
Završenih usluga
0 +
Zadovoljnih klijenata

© Copyright 2023 | Frizerski salon studio PINK | All Rights Reserved | Powered by Web dizajn - S