Farbanje kose Banja Luka

Danas postoje mnoge tehnike farbanja kose, jer se frizerska industrija, kao i sve drugo, brzo razvija. Postoji ombre tehnika, sombre, balejaž, klasično (monohromatsko) farbanje i izvlačenje pramenova. Trudimo se da klijentima damo profesionalne savjete prilikom odabira odgovarajuće boje kose, kako ne bi bilo grešaka, i kako bismo vašu kosu sačuvali od pretjerane upotrebe hemikalija. Moramo naglasiti da su boje koje koristimo pažljivo odbrane i odgovaraju najsavremenijim standardima.

U frizerskom salonu STUDIO PINK pratimo trendove, kada je kosa u pitanju, te možete očekivati sjajnu i neoštećenu kosu nakon farbanja.

Ponekad ne znate šta bi sa svojom kosom, koju boju kose bi odabrali za sebe. Farbanje kose banja luka  je veoma rasprostranjem trend i po statistikama više od 70% žena na svetu farba kosu u neku boju. Ako ste neodlučni sa odabirom boje mi smo tu da vam pomognemo u izboru odgovarajuće boje … održati zdravim, glatkim i sjajnim!

Studio Pink - Farbanje kose

Farbanje kose Banja Luka

Svaki pokušaj da sakrijemo loše rezultate farbanja kose uglavnom dovodi do njenog oštećenja i našeg još dubljeg nezadovoljstva. Brzinsko prefarbavanje u kućnoj radinosti može značajno oštetiti kosu, dok čekanje da prođe nekoliko nedelja između neuspelog i korektivnog farbanja smanjuje rizik od ošećenja, ali produbljuje nezadovoljstvo.

Rezervišite termin

Pre prvog farbanja poželjno je testirati odabranu boju na koži vrata (tačno ispod linije kose), kako bi se utvrdilo da li ste alergični na farbu i izbegle moguće neželjene reakcije tokom tretmana.